Email balas dari SUK Perak yang mangko

Seorang penghantar email bernama , telah menghantar email tentang pendapat Professor Dr Aziz Bari kepada SUK Perak, Datuk Rahman Hashim.

mangkor ni pun jawab,

http://1.bp.blogspot.com/_PUqpQGtb70c/SY430c-jooI/AAAAAAAACMQ/nXAfIyq3akM/s320/dr-suk.jpg
SALAM,
PROF ITU DAN ANDA SAYA CADANGKAN MENDENGAR HUJAH DARI KEDUA-DUA PIHAK 100%, TIMBANG DENGAN SEMASAK-MASAK DAN BARULAH BUAT PENDIRIAN. UNTUK MEMAHAMI UNDANG-UNDANG BUKANLAH PERKARA YANG MUDAH DAN IA PERLUKAN ILMU PADA TAHAP YANG BERSESUAIN. TANPA PREJUDIS TAHAF PENGETAHUAN ANDA, SAYA INGIN BERTANYA SUDAHKAN MEMAHAMI SEPENUHNYA PERLEMBAGAAN NEGERI PERAK? UNTUK RENUNGAN PANDANGAN PROF ITU SAMA DENGAN PANDANGAN YB KARPAL. DAN JIKA ANDA TERLUPA ATAU TIDAK MENGETAHUI, KARPAL TELAH MENUDUH PEMUDA UMNO MENGHANTAR PELURU HIDUP KE RUMAH BELIAU TANPA SEULAS BENANG BUKTI DIBERI TERMASUK SELEPAS 24 JAM TEMPOH DIBERI. TANPA IMLU YANG SEMPURNA ANDA JUGA AKAN PERCAYA TUDUHAN KARKAL SEBAGAI BENAR.

WALAU MACAM MANA PUN, SAYA UCAPKAN TERIMA KASIH KERANA EMAIL SAUDARA YANG TIDAK DIUNDANG BOLEH SAYA JADIKAN PERINGATAN TAMBAHAN. - drrahman@perak.gov.my
dan komen komen dari pelayar tranungkite tentang perkara itu boleh di baca ... disini
SUK perak ni juga lah manusia yang menjerit " keluar !!! Keluar !!! " seperti orang hilang suis kepada DS Nizar selepas MB Haram di lantik.
tq mangchik

2 comments:

Anonymous said...

salam semua,
nampak benor rendahnye iq sun ni! malu teman. polis dah ngelabah sebab suk dan zambry cakap mereka tak bagi arahan untuk tutup suk pada mac lepas. itulah polis buat kerja ikut otak kepala lutut. hamid botak pun cakap polis telah buat kesilapan pada hari tersebut. nampak benor umno hampeh.

belalang.

Anonymous said...

Dia komen pasal Karpal..... boleh kata dia ni ahli parti keris kot