Mula mula rampas kuasa, lepas tu kunci bangunan

Wakakak ... !!! BN .. BN ... lawak giler.
Dulu diorang rampas kuasa, sekarang dia kunci bangunan. Ni semua apa punya taktik ni? Kadang pening gak tengok. Macamana boleh dapat idea bodoh cam ni.

Bila citer pasal kunci bangunan ni, wak teringat kisah si bahalol yang berhutang dengan ah long. Dia kata, kalau nak tarik kereta, si penarik kereta tak boleh masuk kawasan rumah. Salahhh !!! Ok la .. mungkin betul.

Bila berhutang dengan Ah Long plak, dia kunci rumah. lepas tu kunci tu di campak dalam longkang. Maka datang lah ah long nak minta hutang. Dia cabar ahlong .. "Bukak la kalau boleh"..

Ah long tu masuk kereta dia dan keluarkan kunci master ...

http://buy.overstock.com/images/products/P927160.jpg

1 comment:

Zubli Zainordin said...

Slamber jah Radenjowo,

Alat itu aku ada.

Esok kita gi kechuk cut!

Bawak Ahmad Nesfu skali...

Wakakak!!!