Najib tipu peruntukan Masjid RM100 ribu

[...]Muka hadapan Suara Keadilan itu juga menyiarkan gambar wakil masjid Kubang Semang, Suhaimi Harun menunjukkan surat yang ditandatangani oleh Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menjanjikan peruntukan RM100,000 ketika kempen pilihan raya Permatang Pauh. Namun, selepas pilihan raya selesai, dia diberitahu tiada wang peruntukan.

Di muka surat empat Suara Keadilan, tersiar gambar surat Najib yang menjanjikan peruntukan RM100,00 itu. Antara lain, surat yang mempunyai kepala surat yang tertulis Timbalan Perdana Menteri berserta lambang negara Malaysia dan ditandatangani oleh Najib itu menyatakan:

Sehubungan ini, dimaklumkan bahawa permohonan peruntukan bagi membaik pulih, menaik taraf dan membeli peralatan baru Masjid Kubang Semang, Bukit Mertajam, Pulau Pinang bernilai RM100,000.00 telah diluluskan dan pelaksanaannya akan dimulakan dalam jangkamasa terdekat ini. [read more]

3 comments:

Zubli Zainordin said...

Apa guna berjanji, jika tak ditepati...

Alias Mohd Yusof said...

Saya telah letakkan URL blog saudara pada blog saya. Sila lawatinya di:
http://aliasmohdyusof.blogspot.com/

moga kehadiran blog saudara dapat menambah memeriahkan amalan demokrasi negara kita.

SangPencinta said...

Baru nak kenal Najib ke....

Tak susah beza antara Najib dan ayahandanya bagi Planet Marikh dengan Bumi, sama juga beza sepupu dia Hisyam dengan ayahanda dia ibarat Planet Pluto dengan Bumi.