4 juta orang UMNO kumpul kat Perak

ipohumno-protest-001
gambar aku cilok dari anilnetto
Apa senyum senyum tu ... 4 juta kan ... APe korang tak caye ke?

8 comments:

paloi bin mulau said...

laporan cakap ada sedozen ba ngantor deme tu semua. mak oiii...beor juga bas deme tu boleh sumbat 300,000 org sebuah. malaysia boleh.. wakakakkaka

pemudakini said...

wah ramai nye...... 4 juta ke ni??

berapa ringit sorg dapat???

ZiZi said...

Radenjowo

siji, loro, telu, papat, limo, nenem...aku campor yang hung kanan dengan hujung kiri, aieh, ada 6 juta rupanya..!

Lihat Lah sendiri...

Anonymous said...

Aku rasa puak umno ni pandai kira duit aje. Itu pun yang datang pasal kena paksa kot. pi ra mabuk

Anonymous said...

Ni sama level dengan 999 orang Cina ghaib yang datang bersama setiap Melayu bersorak di Bukit Chandan, kan?

Pengasas said...

Salam PakRaden,
Hentam sajelah untuk kau, hentam sajelah untuk aku.
Kepala hotak kau untuk kau, kepala hotak aku untuk aku.

Anonymous said...

hahaha....pelawak2 antarbangsa, semua ni boleh masuk Raja Lawak ni..tak pun buat group Sarkis....hahaha..lawak tullll...

Anonymous said...

Bukan 4 juta...jumlahnya 14 kati.

Cuba kupas pasal kaitan bisnes dengan keputusan sultan perak. Puteri baginda merupakan shareholder Gamuda, syarikat yang sedang sakit dan harapkan projek serta suntikan bail-out dari Najib.