4 juta rakyat bersama BN di Greentown

Petang ni UMNO dan BN berhimpun bersama penyokong nya untuk menunjuk nunjukkan kesetiaannya kepada Sultan Perak.

Begitu yang di laporkan oleh Sya~reformis. - Umno buat Perhimpunan...
Ini yang aku perolehi dari sumber .. anilnetto ...
14:42
Here I am at the padang in Greentown. Some 400 Umno supporters, largely youth, are at the far end of the padang.
14:42
They are chanting "Daulat Tuanku, Hidup Barisan Nasional" over the loud speakers, which have been set up all around the padang.
14:45
Also present is a small continget of MIC supporters. Shanmugan has addressed the crowd.
14:46
An ustaz is now leading the prayers as the youths distribute yellow strips of cloth, bearing the words "Daulat Tuanku", to be used as headbands.
14:48
About half a dozen uniformed police officers are in one corner of the field. Parked nearby are three police cars, and a few police trucks and jeeps.
Selanjutnya di anilnetto ...
Blog notoumno bercadang menghantar lebih kurang 200 orang petugas untuk mengira jumlah kehadiran. .... wakakakak !!!
Mungkin 10 meg memory card di perlukan untuk mengambil gambar kesemua yang hadir. Wakakak !!! Shhhhh ... jangan ketawa.

4 comments:

ayor lemuju said...

kau mana ada duit. Suruh je Anwar upah 500 orang Indon yang merusuh di KK tu pergi.

radenjowo said...

Aikk .. nko ingat macam UMNO ke?
wakakakak !!!

ZiZi said...

Radenjowo,

Campur yang berada di persekitaran ASEAN, hadir 40 juta kan..?

Anonymous said...

Panggil Ayah pin suruh di bawah orang kerajaan langit sekali untuk cukup kuota, kalau tak nanti wartawan umno salah kira nanti, orang kira pakai campur dia kira pakai kali mana nak betul.