Pemutihan Pekida? Wakakaka !

TUMPANG SAMSENG TUA.... JOIN JADI JAHAT BOLEH TOLONG KURANGKAN AJAR KAMI TAK??? TAK DE KERJA NI...MINUM FREE PUN JADILE... YANG PENTING NAMPAK SAMSENG...[read more]

Atikel berkaitan pemutihan Pekida .. yang kononnya la. wakakaka !
pekida atau ......... ?

4 comments:

paloi bin mulau said...

nampaknya alasan pekida sungguh defensif ala2 amno muahahahaha

teman nak tanya nape begitu mudah anak2 muda takde akal ni diterima menjadi ahli?

jawapannya mudah aje. budak2 muda takde akal ni la yg akan disuruh utk buat kerja2 samseng.

jadi bila pekida disalahkan ahli2 tua akan bagi alasan2 bodoh spt kita dengar hari ini bla bla bla.

apa depa ingat kita sume bodoh mcm depa ka mau telan bodoh2 je alasan depa bagi tu. yg pasti ahli tua mempergunakan ahli muda yg tak ada akai utk kerja2 jahat depa.

Anonymous said...

bilamana pekida di tahan, mereka akan di lepaskan oleh boss diorang yang di kenali sebagai ayahanda, toknga, tokchet dan sebagainya. tu pasal la mereka semakin berani menjadi samseng.
cabut kekebalan mereka, baru lah pekida boleh berubah.

Baginda Reformasi said...

PEKIDA- PARTI EXTREME KETUANAN IKUT DAKYAH AMENO....
haprak... ajak bubar takut... simpan teloq lam songkok tinggi tu...
haaaaktuiiii(kek muka)

http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/03/kes-derhaka-baru.html

http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/03/baginda-pun-tak-kisah-pemilihan-umno-di.html

http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/03/post-mortem-ke-2-kugan-ini-betul-betul.html

hilux said...

pakai songkok tinggi klcc,malam2 tonggang todi...